Bedrijvenlink

Op deze pagina kunt u een link naar een bedrijf opgeven. In verband met de aansprakelijkheid en rechtsgeldigheid kan dit uitsluitend door een bedrijf zelf worden gedaan. Voor publicatie wordt de aanvraag gecontroleerd. De standaard tekstlink voor bedrijven uit de gemeente Nunspeet is gratis als er ook een retourlink wordt geplaatst.

Voor het plaatsen van banners en / of uitgebreide advertenties gelden andere tarieven. Voor opname dient uw bedrijf in de Gemeente Nunspeet (Elspeet, Hulshorst, Vierhouten, Nunspeet) gevestigd te zijn.

Met onderstaand formulier kunt u uw bedrijf aanmelden. Wilt u eerst nog meer weten gebruik dan het contactformulier.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Ik verklaar dat bovenstaande gegevens juist zijn en vrijwaar www.eibertjesdag.nl , haar uitgever en medewerkers van iedere aansprakelijkheid die voortvloeit uit het opnemen van de tekstlink zoals hierboven opgegeven. De tekstlink is voor mij 100% gratis zonder enkele financiële verplichting of abonnement jegens www.eibertjesdag.nl of haar uitgever. Ik verklaar dat de inhoud van de website waarnaar de link verwijst geen pornografisch materiaal noch enige vorm van racistische en/of kwetsende en/of grove uitlatingen bevat. De uitgever behoudt zich het recht voor aanmeldingen te weigeren zonder opgaaf van redenen. Op alle overeenkomsten zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. Klik hier.